Kontorbelysning

Dårligt lys på arbejdspladsen kan forårsage træthed, hovedpine og irritation. Ikke nok med dét, men dårlig belysning kan i sig selv være en meget stor barriere for den effektive og produktive medarbejder.

Vi monterer belysning på alle typer arbejdspladser

Hos Uno Installation er vi eksperter i opsætning af belysning til alle typer arbejdspladser, eksempelvis:

  • Industribelysning
  • Landbrugsbelysning
  • Butiksbelysning
  • Kontorbelysning

Vi står til rådighed for vejledning og rådgivning om den mest optimale lyssætning på arbejdspladsen således, at du kan skabe bedre trivsel, produktivitet og ikke mindst god stemning hos din virksomhed. Vi holder os altid opdateret på alle de nyeste teknologier og videreuddanner os, heriblandt også til installation af LED pærer, som kan spare dig helt op til 90% i strøm samtidig med at de har langt længere levetid end traditionelle pærer.

Højeste kvalitet og stor erfaring

Vi sikrer os altid at kvaliteten på det installerede lys, er efter dit og din virksomheds behov. Dette uanset om du ønsker at reducere energiforbruget i form af at skifte ud til LED lys, eller blot at optimere belysningen i et kontormiljø. Med vores store erfaring inden for installation til erhverv, har vi de helt rigtige værktøjer til at skræddersy den bedste løsning af belysning til dit behov.

Alle typer opgaver med fuld gennemsigtighed

Da vi samarbejder med store og små håndværks- og installationsvirksomheder, er der ingen opgaver som er for store eller for små.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller den aftale som vi sammen med dig har lagt. Derfor skal du aldrig frygte, at den aftalte pris kommer til at skifte undervejs i installation og montering af kontorbelysning.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Med Uno Installation som din samarbejdspartner indenfor installation og montering af belysning kan du have helt ro i maven. Ring til os i dag på 60 15 74 17 eller udfyld formularen her på hjemmesiden.

Vi vender herefter hurtigst muligt tilbage med et uforpligtende tilbud. Sammen kommer vi frem til en skræddersyet løsning til dig og din virksomheds behov.

Uno Installation


Uno Installation ApS​
Rydtoften 17
2750 Ballerup
Telefon: 60 15 74 17
kenneth@uno-installation.dk​

Privatlivspolitik

Cookiepolitik