Hos Uno Installation er du sikret en autoriseret installation

Er din gamle el-tavle forældet eller skal du blot have monteret en ny el-tavle? El-tavler er lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger, der sikrer at vores boliger forsynes med strøm. Det kan have store konsekvenser, hvis der ikke er styr på sikkerheden omkring en el-tavle. Sker det at en el-tavle monteres forkert, kan det ødelægge elektriske apparater i den pågældende bygning.

Et forældet relæ er langsommere i at slå fra, hvilket kan forårsage at der en høj spænding i kablerne, derudover er man ekstra udsat for at få stød ved brug af elektronik i hjemmet.

Sådan fungerer det:

  • Vi tager kontakt til dig for at sikre os, at du får den rigtige vejledning
  • Vi aftaler en specifik dato, hvor vi kommer ud og monterer
  • Vi afmonterer den gamle el-tavle og bortskaffer efter miljørigtige standarder
  • Herefter installerer og monterer vi din nye el-tavle samt sikrer os at alt er efter dit behov
  • Når du er tilfreds med installationen, kan vi sammen gå igennem boligen

Montering, udskiftning samt installation

Om du skal have en helt ny installation i en ny bygning, eller skal have udskiftet en gammel el-tavle, så klarer vi hele arbejdet i tæt dialog med dig. Udover at vi installerer HPFI relæet, sørger vi naturligvis også for at det bliver monteret korrekt.

Imens at vi opdaterer dit relæ, kan vi sammen med dig gennemgå hele boligen for at forsikre at elektriciteten i boligen bliver udnyttet helt optimalt. Når vi alligevel er ude, giver det rigtig god mening at lave et el-tjek, for derfor at spare penge senere hen på et uventet el-problem.

Få en trofast elektriker med stor erfaring

Vi har vi stor erfaring med el-tavler, og vores autoriserede elektrikere sørger for sikker installation og montering af el-tavler af højeste kvalitet. Som medlem af TEKNIQ kan vi forsikre dig, at sikkerheden er i top og at der er garanti for det arbejde vi udfører.

Vi samarbejder med håndværks- og installationsvirksomheder, og derfor er der ingen opgaver der er for store eller for små.

Kontakt os i dag

Kontakt Uno Installation i dag på 60 15 74 17 eller udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi servicerer hele Storkøbenhavn.

Uno Installation


Uno Installation ApS​
Rydtoften 17
2750 Ballerup
Telefon: 60 15 74 17
kenneth@uno-installation.dk​

Privatlivspolitik

Cookiepolitik